Hizmetler

• Sendika Çalışma İlişkileri Eğitimi

Çalışma İlişkileri Eğitimi

Çalışma ilişkileri eğitimi, işçilerin, işverenlerin ve iş yerlerinin iş dünyasındaki karmaşık ilişkileri, yasaları ve en iyi uygulamaları anlamalarına ve yönetmelerine yardımcı olmayı amaçlar. Bu eğitim, iş dünyasında daha iyi iletişim, uyum ve etkili iş ilişkileri kurmayı hedefler.

• Sendika Çalışan İlişkileri Yönetimi

Çalışan İlişkileri Yönetimi

İşverenlere sendikal faaliyetlerle ilgili süreçleri doğru yönetmesini ve etkili iletişim stratejileri geliştirmesine yardımcı oluyoruz. İşçi-sendika ilişkilerinde deneyimli danışman ekibimiz, yasal düzenlemeleri takip ederek sizi güncel bilgilerle donatırken, stratejik çözümler sunarak işyerinizdeki istikrarı sağlıyoruz. Siz de başarılı bir sendikal süreç için şimdi bizimle iletişime geçin.

• Sendika Çalışma Hukuku Danışmanlığı

Çalışma Hukuku Danışmanlığı

İşverenlere sendikal süreçler ve işçi-sendika ilişkileri konularında yasal bilgilendirme ve rehberlik sağlayan bir hizmettir. İşverenlerin sendikal faaliyetlerin yasal gerekliliklerini anlamalarına ve yasal risklerden kaçınmalarına yardımcı olur.

• Sendika Veri Analizi ve Araştırma

Veri Analizi ve Araştırma

İşverenler, sendikal süreçleri ve işçi sendikalarını daha iyi anladıklarında, işyerindeki ilişkileri yönetme, toplu iş sözleşmelerini müzakere etme ve işçi sendikalarının talepleri ile nasıl başa çıkacaklarını daha etkili bir şekilde planlama konusunda daha hazırlıklı olabilirler.

• Sendika Kriz ve Çatışma Yönetimi

Kriz ve Çatışma Yönetimi

İşverenlere sendika ile çatışma durumunda etkili bir şekilde yönetmeleri için danışmanlık sağlayan bir süreçtir. Bu süreç, işverenlerin çatışmaları çözme becerilerini geliştirmelerine yardımcı olur, kriz durumlarında doğru adımları atmalarını sağlar ve işverenlerin çatışma durumlarını etkili bir şekilde yönetmelerini sağlar.

• Sendika Danışmanı

Sendikal Süreç Danışmanlığı